Harmonogram webinarów
Od stycznia do kwietnia 2025 roku zapraszamy na cykl 12 webinarów, które pomogą wam w podjęciu świadomej decyzji o wyborze studiów. Podczas spotkań online dowiecie się wszystkiego, co powinniście wiedzieć o wybranych kierunkach: Biologia, Biotechnologia, Rolnictwo, Ogrodnictwo, Zootechnika, Inżynieria systemów biotechnicznych, Technologia energii odnawialnych, Gastronomia i hotelarstwo, Żywienie człowieka i ocena żywności, Technologia żywności i żywienia człowieka, Towaroznawstwo i marketing żywności, Food Science – Technology and Nutrition.
Biotechnologia, emisja 16.01.2025
„Kierunek biotechnologia: ścieżki kariery w branży przyszłości”
Biologia, emisja 23.01.2025
Webinar „Od genów do ekosystemów: Twoja kariera w biologii: jakie możliwości oferuje ten kierunek?”
Rolnictwo, emisja 30.01.2025
„Zrównoważony rozwój w rolnictwie – czy możesz zmienić przyszłość świata, wybierając ten kierunek?”
Technologia żywności i żywienie człowieka, emisja 6.02.2025
Technologia żywności i żywienie człowieka.
Gastronomia i Hotelarstwo, emisja 24.02.2025
„Gastronomia i Hotelarstwo – przepis na sukces”
Towaroznawstwo i marketing żywności, emisja 27.02.2025
„Żywność, marketing, innowacje – czy wiesz, że można to połączyć?”
Żywienie człowieka i ocena żywności, emisja 6.03.2025
„Żywienie ma znaczenie”
Technologia energii odnawialnej, emisja 20.03.2025
„Z energią w przyszłość.”
Oglądaj na YouTube
Zootechnika, emisja 27.03.2025
Zootechnika
Oglądaj na YouTube
Inżynieria systemów biotechnicznych, emisja 3.04.2025
„Precyzja Inżynierii, siła natury!”
Oglądaj na YouTube
Food Science - Technology and Nutrition, emisja 10.04.2025
Food Science – Technology and Nutrition
Oglądaj na YouTube
Ogrodnictwo, emisja 14.04.2025
Ogrodnictwo
Oglądaj na YouTube – link wkrótce
Projekt współfinansowany z Europejskiego Funduszu Społecznego Plus w ramach Programu Fundusze Europejskie dla Rozwoju Społecznego 2021-2027, Priorytet 1 Umiejętności, Działanie 01.05 Umiejętności w szkolnictwie wyższym


Treści publikowane w serwisie są udostępniane na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa CC BY 4.0
