Spotkania inaugurującymi ze studentami i studentkami I roku

DataGodzinaMiejsceKierunek
2 października8:00-9:00Aula I, bud. 32Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, Towaroznawstwo i Marketing Żywności
2 października9:00-10:00sala. 6, bud. 32Food Science Technology Nutrition
3 października11:15-12:00bud 23, aula IIZootechnika
9 października9:00-10:00Aula II, bud. 37Biologia, Biotechnologia
13 października8:00-9:30Aula II, bud. 32Gastronomia i hotelarstwo, Żywienie człowieka i ocena żywności
13 października14:00-16:30sala 26, bud. 35Ogrodnictwo
16 października9:00-10:00bud. 37, Aula 1Rolnictwo,
21 października10:00-12:00Aula I bud. 18Inżynieria systemów biotechnicznych, Technologia energii odnawialnych

Program spotkań grupowych

Podczas spotkań grupowych studenci dowiadują się, jakie są cele projektu FERS i jakie możliwości niesie on dla studentów. Należy do nich nie tylko uatrakcyjnienie procesu kształcenia poprzez wprowadzenie do niego nowych, pożądanych przez pracodawców treści (opracowanych we współpracy z pracodawcami), ale także unowocześnienie sposobu przekazywania wiedzy i oparcie go o najnowocześniejsze technologie i sprzęt. Aby móc w pełni skorzystać z dobrodziejstw projektu należy do niego przystąpić poprzez wypełnienie odpowiednich dokumentów. Tylko osoby uczestniczące w projekcie będą mogły w pełni skorzystać ze wszystkich dodatkowych form wsparcia, w tym np. płatnych staży zawodowych, wizyt studyjnych, szkoleń, czy dodatkowego wsparcia psychologicznego. Podczas spotkania studenci mogą skorzystać z pomocy przy wypełnianiu wymaganych dokumentów projektowych, a także wysłuchać mini wykładu na temat znaczenia i zakresu wsparcia psychologicznego, oferowanego studentom w ramach projektu.

W przypadku chęci umówienia spotkania online lub w pilnych przypadkach prosimy o kontakt telefoniczny z psychologiem: mgr Andrzej Chodkiewicz tel.:+ 22 59 313 64.

Projekt współfinansowany z Europejskiego Funduszu Społecznego Plus w ramach Programu Fundusze Europejskie dla Rozwoju Społecznego 2021-2027, Priorytet 1 Umiejętności, Działanie 01.05 Umiejętności w szkolnictwie wyższym

Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne 4.0
ikona copy

Treści publikowane w serwisie są udostępniane na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa CC BY 4.0

Europejskiego Funduszu Społecznego