Spotkania inaugurującymi ze studentami i studentkami I roku
| Data | Godzina | Miejsce | Kierunek |
|---|---|---|---|
| 2 października | 8:00-9:00 | Aula I, bud. 32 | Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, Towaroznawstwo i Marketing Żywności |
| 2 października | 9:00-10:00 | sala. 6, bud. 32 | Food Science Technology Nutrition |
| 3 października | 11:15-12:00 | bud 23, aula II | Zootechnika |
| 9 października | 9:00-10:00 | Aula II, bud. 37 | Biologia, Biotechnologia |
| 13 października | 8:00-9:30 | Aula II, bud. 32 | Gastronomia i hotelarstwo, Żywienie człowieka i ocena żywności |
| 13 października | 14:00-16:30 | sala 26, bud. 35 | Ogrodnictwo |
| 16 października | 9:00-10:00 | bud. 37, Aula 1 | Rolnictwo, |
| 21 października | 10:00-12:00 | Aula I bud. 18 | Inżynieria systemów biotechnicznych, Technologia energii odnawialnych |
Program spotkań grupowych
Podczas spotkań grupowych studenci dowiadują się, jakie są cele projektu FERS i jakie możliwości niesie on dla studentów. Należy do nich nie tylko uatrakcyjnienie procesu kształcenia poprzez wprowadzenie do niego nowych, pożądanych przez pracodawców treści (opracowanych we współpracy z pracodawcami), ale także unowocześnienie sposobu przekazywania wiedzy i oparcie go o najnowocześniejsze technologie i sprzęt. Aby móc w pełni skorzystać z dobrodziejstw projektu należy do niego przystąpić poprzez wypełnienie odpowiednich dokumentów. Tylko osoby uczestniczące w projekcie będą mogły w pełni skorzystać ze wszystkich dodatkowych form wsparcia, w tym np. płatnych staży zawodowych, wizyt studyjnych, szkoleń, czy dodatkowego wsparcia psychologicznego. Podczas spotkania studenci mogą skorzystać z pomocy przy wypełnianiu wymaganych dokumentów projektowych, a także wysłuchać mini wykładu na temat znaczenia i zakresu wsparcia psychologicznego, oferowanego studentom w ramach projektu.
W przypadku chęci umówienia spotkania online lub w pilnych przypadkach prosimy o kontakt telefoniczny z psychologiem: mgr Andrzej Chodkiewicz tel.:+ 22 59 313 64.
Projekt współfinansowany z Europejskiego Funduszu Społecznego Plus w ramach Programu Fundusze Europejskie dla Rozwoju Społecznego 2021-2027, Priorytet 1 Umiejętności, Działanie 01.05 Umiejętności w szkolnictwie wyższym


Treści publikowane w serwisie są udostępniane na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa CC BY 4.0
