Harmonogram Laboratoriów Przyszłości
Jeśli twoja szkoła lub klasa chciałaby wziąć udział w Laboratoriach Przyszłości prosimy o kontakt promocja@sggw.edu.pl.
Zachęcamy do zapoznania się z ofertą webinarów dla kandydatów na studia. Harmonogram webinarów
Lp. | Rodzaj wsparcia | Forma | Temat | Data rozpoczęcia i miejsce |
1 | Laboratorium | Stacjonarna | Barwniki w służbie komórek roślinnych | 15.01.2025, godz. 10:00, Budynek 37, sala 0/89 |
2 | Laboratorium | Stacjonarna | Fotowoltaika u roślin i co z tego wynika | 15.01.2025, godz. 10:00, Budynek 37, sala 2/89 |
3 | Laboratorium | Stacjonarna | Kolory natury: tajemnice barwników roślinnych | 22.01.2025, godz. 10:00, Budynek 37, sala 0/89 |
4 | Laboratorium | Stacjonarna | Rośliny: od chloroplastu do łańcucha pokarmowego | 22.01.2025, godz. 10:00, Budynek 37, sala 2/8 |
5 | Laboratorium | Stacjonarna | Tajniki pakowania mięsa – jak technologia chroni świeżość produktu | 05.02.2027, godz. 10:00, Budynek 32, sala 42, sala 047 |
6 | Laboratorium | Stacjonarna | Sekrety gospodarki cyrkularnej: jak zagospodarować produkty uboczne z tłoczenia konopi siewnej? | 05.02.2027, godz. 10:00, Budynek 32, sala 2019 |
7 | Laboratorium | Stacjonarna | Co kryje się w butelce? – O substancjach dodatkowych w napojach | 21.02.2025, godz. 10:00, Budynek 32, sala HP7 |
8 | Laboratorium | Stacjonarna | Jak to ugryźć? Krótki kurs oceny towaroznawczej wybranych owoców i warzyw oraz przetworów z nich otrzymywanych | 21.02.2025, godz. 10:00, Budynek 32, sala 71 |
9 | Laboratorium | Stacjonarna | Mikroorganizmy w żywności: niewidzialni sojusznicy lub wrogowie. | 21.02.2025, godz. 10:00, Budynek 31, sala 1078 |
10 | Laboratorium | Stacjonarna | Roślinne produkty fermentowane – poznaj korzyści dla zdrowia. | 21.02.2025, godz. 10:00, Budynek 31, sala 1083 |
11 | Laboratorium | Stacjonarna | Jadalne opakowania: Nowoczesne rozwiązanie dla ekologicznego świata | 27.02.2025, godz. 10:00 |
12 | Laboratorium | Stacjonarna | Tajemnice fermentacji – jak powstają kiszonki i dlaczego są zdrowe? | 27.02.2025, godz. 10:00 |
13 | Laboratorium | Stacjonarna | Warsztaty robotyki | 13.03.2025, godz. 11:00, Budynek 20, sala 24 |
14 | Laboratorium | Stacjonarna | „Od huty do złomowiska – stopy żelaza i ich cykl życia” | 13.03.2025, godz. 11:00, Budynek 20, sala 013 |
15 | Laboratorium | Stacjonarna | Biogaz na miarę przyszłości – zrównoważone technologie wytwarzania energii z substratów biodegradowalnych | 20.03.2025, godz. 11:15, Budynek 21, sala 001 |
16 | Laboratorium | Stacjonarna | Zalety i wady fotowoltaiki oraz magazynowania energii | 20.03.2025, godz. 11:15, Budynek 21, sala 005 |
17 | Laboratorium | Stacjonarna | Od Detektywa do Naukowca, czyli co skrywa w sobie mleko | 24.03.2025, godz. 10:00, Budynek 23, sala 1113 |
18 | Laboratorium | Stacjonarna | O jaju od A do Z – mity i fakty naukowe | 24.03.2025, godz. 10:00, Budynek 23, sala 1084 |
19 | Laboratorium | Stacjonarna | Food made from microorganisms – what we will eat on Mars? | 31.03.2025, godz. 11:00, Budynek 32, sala 1035 |
20 | Laboratorium | Stacjonarna | What do cheese packaging and artificial skin have in common? | 31.03.2025, godz. 11:00, Budynek 32, sala 22 |
;21 | Laboratorium | Stacjonarna | In vitro w nauce i w praktyce | 10.04.2025, godz. 11:15, Budynek 35, sala 240-244 |
22 | Laboratorium | Stacjonarna | Sad Pełen Kwiatów | 14.04.2025, godz. 11:15, Budynek 37, sala 1/39B |
Lp. | Rodzaj wsparcia | Forma | Temat | Data rozpoczęcia |
---|---|---|---|---|
1 | Laboratorium | Stacjonarna | Barwniki w służbie komórek roślinnych | 15.01.2025 |
2 | Laboratorium | Stacjonarna | Fotowoltaika u roślin i co z tego wynika | 15.01.2025 |
3 | Laboratorium | Stacjonarna | Kolory natury: tajemnice barwników roślinnych | 22.01.2025 |
4 | Laboratorium | Stacjonarna | Rośliny: od chloroplastu do łańcucha pokarmowego | 22.01.2025 |
5 | Laboratorium | Stacjonarna | Tajniki pakowania mięsa – jak technologia chroni świeżość produktu | 05.02.2027 |
6 | Laboratorium | Stacjonarna | Sekrety gospodarki cyrkularnej: jak zagospodarować produkty uboczne z tłoczenia konopi siewnej? | 05.02.2027 |
7 | Laboratorium | Stacjonarna | Mikroorganizmy w żywności: niewidzialni sojusznicy lub wrogowie. | 20.02.2025 |
8 | Laboratorium | Stacjonarna | Roślinne produkty fermentowane – poznaj korzyści dla zdrowia | 20.02.2025 |
9 | Laboratorium | Stacjonarna | Co kryje się w butelce? – O substancjach dodatkowych w napojach | 21.02.2025 |
10 | Laboratorium | Stacjonarna | Jak to ugryźć? Krótki kurs oceny towaroznawczej wybranych owoców i warzyw oraz przetworów z nich otrzymywanych | 21.02.2025 |
11 | Laboratorium | Stacjonarna | Sekrety gospodarki cyrkularnej: jak zagospodarować produkty uboczne z tłoczenia konopi siewnej? | 06.03.2025 |
12 | Laboratorium | Stacjonarna | Tajniki pakowania mięsa – jak technologia chroni świeżość produktu | 06.03.2025 |
13 | Laboratorium | Stacjonarna | Warsztaty robotyki | 13.03.2025 |
14 | Laboratorium | Stacjonarna | Od huty do złomowiska – stopy żelaza i ich cykl życia | 13.03.2025 |
15 | Laboratorium | Stacjonarna | Biogaz na miarę przyszłości – zrównoważone technologie wytwarzania energii z substratów biodegradowalnych | 20.03.2025 |
16 | Laboratorium | Stacjonarna | Zalety i wady fotowoltaiki oraz magazynowania energii | 20.03.2025 |
17 | Laboratorium | Stacjonarna | Od Detektywa do Naukowca, czyli co skrywa w sobie mleko | 24.03.2025 |
18 | Laboratorium | Stacjonarna | O jaju od A do Z – mity i fakty naukowe | 24.03.2025 |
19 | Laboratorium | Stacjonarna | Food made from microorganisms – what we will eat on Mars? | 31.03.2025 |
20 | Laboratorium | Stacjonarna | What do cheese packaging and artificial skin have in common? | 31.03.2025 |
21 | Laboratorium | Stacjonarna | In vitro w nauce i w praktyce | 10.04.2025 |
22 | Laboratorium | Stacjonarna | Sad Pełen Kwiatów | 10.04.2025 |
Projekt współfinansowany z Europejskiego Funduszu Społecznego Plus w ramach Programu Fundusze Europejskie dla Rozwoju Społecznego 2021-2027, Priorytet 1 Umiejętności, Działanie 01.05 Umiejętności w szkolnictwie wyższym


Treści publikowane w serwisie są udostępniane na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa CC BY 4.0
