Harmonogram Laboratoriów Przyszłości

Jeśli twoja szkoła lub klasa chciałaby wziąć udział w Laboratoriach Przyszłości prosimy o kontakt promocja@sggw.edu.pl.

Zachęcamy do zapoznania się z ofertą webinarów dla kandydatów na studia. Harmonogram webinarów

Lp.Rodzaj wsparciaFormaTematData rozpoczęcia i miejsce
1LaboratoriumStacjonarnaBarwniki w służbie komórek roślinnych15.01.2025,  godz. 10:00, Budynek 37, sala 0/89
2LaboratoriumStacjonarnaFotowoltaika u roślin i co z tego wynika15.01.2025, godz. 10:00, Budynek 37, sala 2/89
3LaboratoriumStacjonarnaKolory natury: tajemnice barwników roślinnych22.01.2025, godz. 10:00, Budynek 37, sala 0/89
4LaboratoriumStacjonarnaRośliny: od chloroplastu do łańcucha pokarmowego22.01.2025, godz. 10:00, Budynek 37, sala 2/8
5LaboratoriumStacjonarnaTajniki pakowania mięsa – jak technologia chroni świeżość produktu

05.02.2027, godz. 10:00,

Budynek 32, sala 42,
sala 047
6LaboratoriumStacjonarna Sekrety gospodarki cyrkularnej: jak zagospodarować produkty uboczne z tłoczenia konopi siewnej?05.02.2027, godz. 10:00, Budynek 32, sala 2019
7LaboratoriumStacjonarnaCo kryje się w butelce? – O substancjach dodatkowych w napojach21.02.2025, godz. 10:00, Budynek 32, sala HP7
8LaboratoriumStacjonarnaJak to ugryźć? Krótki kurs oceny towaroznawczej wybranych owoców i warzyw oraz przetworów z nich otrzymywanych21.02.2025, godz. 10:00, Budynek 32, sala 71
9LaboratoriumStacjonarnaMikroorganizmy w żywności: niewidzialni sojusznicy lub wrogowie.21.02.2025, godz. 10:00, Budynek 31, sala 1078
10LaboratoriumStacjonarnaRoślinne produkty fermentowane – poznaj korzyści dla zdrowia.21.02.2025, godz. 10:00, Budynek 31, sala 1083
11LaboratoriumStacjonarna Jadalne opakowania: Nowoczesne rozwiązanie dla ekologicznego świata27.02.2025, godz. 10:00 
12 LaboratoriumStacjonarnaTajemnice fermentacji – jak powstają kiszonki i dlaczego są zdrowe?27.02.2025, godz. 10:00
13LaboratoriumStacjonarnaWarsztaty robotyki13.03.2025, godz. 11:00, Budynek 20, sala 24
14LaboratoriumStacjonarna„Od huty do złomowiska – stopy żelaza i ich cykl życia”13.03.2025, godz. 11:00, Budynek 20, sala 013
15LaboratoriumStacjonarnaBiogaz na miarę przyszłości – zrównoważone technologie wytwarzania energii z substratów biodegradowalnych20.03.2025, godz. 11:15, Budynek 21, sala 001
16LaboratoriumStacjonarnaZalety i wady fotowoltaiki oraz magazynowania energii20.03.2025, godz. 11:15, Budynek 21, sala 005
17LaboratoriumStacjonarnaOd Detektywa do Naukowca, czyli co skrywa w sobie mleko24.03.2025, godz. 10:00, Budynek 23, sala 1113
18LaboratoriumStacjonarnaO jaju od A do Z – mity i fakty naukowe24.03.2025, godz. 10:00, Budynek 23, sala 1084
19LaboratoriumStacjonarnaFood made from microorganisms – what we will eat on Mars?31.03.2025, godz. 11:00, Budynek 32, sala 1035
20LaboratoriumStacjonarnaWhat do cheese packaging and artificial skin have in common?31.03.2025, godz. 11:00, Budynek 32, sala 22
;21LaboratoriumStacjonarnaIn vitro w nauce i w praktyce10.04.2025, godz. 11:15, Budynek 35, sala 240-244
22LaboratoriumStacjonarnaSad Pełen Kwiatów14.04.2025, godz. 11:15, Budynek 37, sala 1/39B
Lp.Rodzaj wsparciaFormaTematData rozpoczęcia
1LaboratoriumStacjonarnaBarwniki w służbie komórek roślinnych15.01.2025
2LaboratoriumStacjonarnaFotowoltaika u roślin i co z tego wynika15.01.2025
3LaboratoriumStacjonarnaKolory natury: tajemnice barwników roślinnych22.01.2025
4LaboratoriumStacjonarnaRośliny: od chloroplastu do łańcucha pokarmowego22.01.2025
5LaboratoriumStacjonarnaTajniki pakowania mięsa – jak technologia chroni świeżość produktu05.02.2027
6LaboratoriumStacjonarnaSekrety gospodarki cyrkularnej: jak zagospodarować produkty uboczne z tłoczenia konopi siewnej?05.02.2027
7LaboratoriumStacjonarnaMikroorganizmy w żywności: niewidzialni sojusznicy lub wrogowie.20.02.2025
8LaboratoriumStacjonarnaRoślinne produkty fermentowane – poznaj korzyści dla zdrowia20.02.2025
9LaboratoriumStacjonarnaCo kryje się w butelce? – O substancjach dodatkowych w napojach21.02.2025
10LaboratoriumStacjonarnaJak to ugryźć? Krótki kurs oceny towaroznawczej wybranych owoców i warzyw oraz przetworów z nich otrzymywanych21.02.2025
11LaboratoriumStacjonarnaSekrety gospodarki cyrkularnej: jak zagospodarować produkty uboczne z tłoczenia konopi siewnej?06.03.2025
12LaboratoriumStacjonarnaTajniki pakowania mięsa – jak technologia chroni świeżość produktu06.03.2025
13LaboratoriumStacjonarnaWarsztaty robotyki13.03.2025
14LaboratoriumStacjonarnaOd huty do złomowiska – stopy żelaza i ich cykl życia13.03.2025
15LaboratoriumStacjonarnaBiogaz na miarę przyszłości – zrównoważone technologie wytwarzania energii z substratów biodegradowalnych20.03.2025
16LaboratoriumStacjonarnaZalety i wady fotowoltaiki oraz magazynowania energii20.03.2025
17LaboratoriumStacjonarnaOd Detektywa do Naukowca, czyli co skrywa w sobie mleko24.03.2025
18LaboratoriumStacjonarnaO jaju od A do Z – mity i fakty naukowe24.03.2025
19LaboratoriumStacjonarnaFood made from microorganisms – what we will eat on Mars?31.03.2025
20LaboratoriumStacjonarnaWhat do cheese packaging and artificial skin have in common?31.03.2025
21LaboratoriumStacjonarnaIn vitro w nauce i w praktyce10.04.2025
22LaboratoriumStacjonarnaSad Pełen Kwiatów10.04.2025

Projekt współfinansowany z Europejskiego Funduszu Społecznego Plus w ramach Programu Fundusze Europejskie dla Rozwoju Społecznego 2021-2027, Priorytet 1 Umiejętności, Działanie 01.05 Umiejętności w szkolnictwie wyższym

Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne 4.0
ikona copy

Treści publikowane w serwisie są udostępniane na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa CC BY 4.0

Europejskiego Funduszu Społecznego