Trwają spotkania inaugurujące ze studentami i studentkami I roku kierunków objętych projektem FERS1

Podczas spotkań inaugurujących studenci I roku dowiadują się, jakie są cele projektu FERS i jakie daje im możliwości.

Projekt ma na celu nie tylko uatrakcyjnienie nauki poprzez dodanie nowych treści potrzebnych na rynku pracy (opracowanych razem z pracodawcami), ale też unowocześnienie sposobu przekazywania wiedzy z wykorzystaniem nowoczesnych technologii i sprzętu.

Aby w pełni skorzystać z możliwości, jakie daje projekt, trzeba do niego dołączyć, wypełniając odpowiednie dokumenty. Tylko uczestnicy projektu będą mogli korzystać z dodatkowych form wsparcia, takich jak płatne staże, wizyty studyjne, szkolenia czy pomoc psychologiczna.

Podczas spotkania studenci mogą uzyskać pomoc w wypełnianiu dokumentów oraz wysłuchać krótkiego wykładu o tym, jakiego rodzaju wsparcie psychologiczne oferuje projekt i dlaczego jest ono ważne.

Harmonogram spotkań:
2.10.2025 r.
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, Towaroznawstwo i Marketing Żywności, godz. 8-9,
Aula I, bud. 32
Food Science Technology Nutrition, godz. 9-10, s. 6, bud. 32

3.10.2025 r.
Zootechnika godz. 11.15-12, bud 23, aula II

9.10.2025 r.
Biologia, Biotechnologia, godz. 9-10, Aula II, budynek 37

13.10.2025 r.
Gastronomia i hotelarstwo, Żywienie człowieka i ocena żywności, godz. 8:00-9:30, Aula II, bud. 32
Ogrodnictwo, godz. 14-16, sala 26, budynek 35

16.10.2025 r.
Rolnictwo, godz. 9-10, bud. 37, Aula 1

21.10.2025 r.
Inżynieria systemów biotechnicznych, Technologia energii odnawialnych, godz. 10-12, Aula I bud. 18

Projekt współfinansowany z Europejskiego Funduszu Społecznego Plus w ramach Programu Fundusze Europejskie dla Rozwoju Społecznego 2021-2027, Priorytet 1 Umiejętności, Działanie 01.05 Umiejętności w szkolnictwie wyższym

Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne 4.0
ikona copy

Treści publikowane w serwisie są udostępniane na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa CC BY 4.0

Europejskiego Funduszu Społecznego