Zapraszamy kadrę dydaktyczną, realizującą proces kształcenia na pierwszym stopniu kierunków: rolnictwo, biologia, biotechnologia, ogrodnictwo, zootechnika, inżynieria systemów biotechnicznych, technologia energii odnawialnej, gastronomia i hotelarstwo, żywienie człowieka i ocena żywności, technologia żywności i żywienie człowieka, towaroznawstwo i marketing żywności, food science – technology and nutrition do udziału w rekrutacji na cykl szkoleń obejmujących trzy kluczowe obszary:
- kompetencje cyfrowe
- kompetencje zielone
- uniwersalne projektowanie
📥 Aby wziąć udział w projekcie należy zapoznać się z: Regulaminem naboru i uczestnictwa, wypełnić dokumenty aplikacyjne:
- Formularz danych osobowych uczestnika
- Deklarację uczestnictwa w projekcie
- Zgodę na wizerunek
- Skierowanie przez przełożonego
- Test samooceny
dostępne na stronie Regulamin rekrutacji dla kadry – Fers 1, wybrać dogodny termin szkolenia z zakresu uniwersalnego projektowania Uniwersalne projektowanie – Fers 1 i wraz z Zaświadczeniem o zatrudnieniu (należy wystąpić do Opiekuna z Biura Kadr i Płac o jego wystawienie) złożyć dokumentację w Biurze projektów ul. Nowoursynowska 166 budynek nr. 2 pokój 7 lub 11.
📅 Rekrutacja trwa od 10.06.2025 do 30.06.2025 r.
📍 Liczba miejsc ograniczona
W przypadku pytań pozostajemy do dyspozycji:
Beata Celmer-Paszkowska
tel. 593 56 74;
beata_celmer-paszkowska@sggw.edu.pl
Sylwester Kozłowski
tel. 593 56 98;
sylwester_kozlowski@sggw.edu.pl
Dostępność budynku
W pobliżu dojścia do budynku nie występują bariery architektoniczne – teren jest równy i dogodny do poruszania się, również dla osób z niepełnosprawnością. Wejście do budynku jest dostępne dla osób z ograniczoną mobilnością. Nasz budynek jest piętrowy i nie posiada windy. Biuro projektowe mieści się na pierwszym piętrze. Aby ułatwić kontakt, przy drzwiach wejściowych znajduje się dzwonek – po jego uruchomieniu pracownik biura zejdzie do Państwa i udzieli niezbędnej pomocy lub przeprowadzi spotkanie na parterze.
Mapa kampusu:

