Harmonogram Laboratoriów Przyszłości
Jeśli twoja szkoła lub klasa chciałaby wziąć udział w Laboratoriach Przyszłości prosimy o kontakt promocja@sggw.edu.pl.
Zachęcamy do zapoznania się z ofertą webinarów dla kandydatów na studia. Harmonogram webinarów
Lp. | Rodzaj wsparcia | Forma | Temat | Data rozpoczęcia |
1 | Laboratorium | Stacjonarna | Barwniki w służbie komórek roślinnych | 15.01.2025 |
2 | Laboratorium | Stacjonarna | Fotowoltaika u roślin i co z tego wynika | 15.01.2025 |
3 | Laboratorium | Stacjonarna | Kolory natury: tajemnice barwników roślinnych | 22.01.2025 |
4 | Laboratorium | Stacjonarna | Rośliny: od chloroplastu do łańcucha pokarmowego | 22.01.2025 |
5 | Laboratorium | Stacjonarna | Zioła oraz chwasty łąk i pastwisk | 30.01.2025 |
6 | Laboratorium | Stacjonarna | Ocena ryzyka środowiskowego | 30.01.2025 |
7 | Laboratorium | Stacjonarna | Jadalne opakowania: Nowoczesne rozwiązanie dla ekologicznego świata | 05.02.2027 |
8 | Laboratorium | Stacjonarna | Tajemnice fermentacji – jak powstają kiszonki i dlaczego są zdrowe? | 05.02.2027 |
9 | Laboratorium | Stacjonarna | Co kryje się w butelce? – O substancjach dodatkowych w napojach | 07.02.2025 |
10 | Laboratorium | Stacjonarna | Jak to ugryźć? Krótki kurs oceny towaroznawczej wybranych owoców i warzyw oraz przetworów z nich otrzymywanych | 07.02.2025 |
11 | Laboratorium | Stacjonarna | Mikroorganizmy w żywności: niewidzialni sojusznicy lub wrogowie | 21.02.2025 |
12 | Laboratorium | Stacjonarna | Roślinne produkty fermentowane – poznaj korzyści dla zdrowia | 21.02.2025 |
13 | Laboratorium | Stacjonarna | Sekrety gospodarki cyrkularnej: jak zagospodarować produkty uboczne z tłoczenia konopi siewnej? | 06.03.2025 |
14 | Laboratorium | Stacjonarna | Tajniki pakowania mięsa – jak technologia chroni świeżość produktu | 06.03.2025 |
15 | Laboratorium | Stacjonarna | Warsztaty robotyki | 13.03.2025 |
16 | Laboratorium | Stacjonarna | „Od huty do złomowiska – stopy żelaza i ich cykl życia” | 13.03.2025 |
17 | Laboratorium | Stacjonarna | Biogaz na miarę przyszłości – zrównoważone technologie wytwarzania energii z substratów biodegradowalnych | 20.03.2025 |
18 | Laboratorium | Stacjonarna | Zalety i wady fotowoltaiki oraz magazynowania energii | 20.03.2025 |
19 | Laboratorium | Stacjonarna | Od Detektywa do Naukowca, czyli co skrywa w sobie mleko | 24.03.2025 |
20 | Laboratorium | Stacjonarna | O jaju od A do Z – mity i fakty naukowe | 24.03.2025 |
21 | Laboratorium | Stacjonarna | Food made from microorganisms – what we will eat on Mars? | 03.04.2025 |
22 | Laboratorium | Stacjonarna | What do cheese packaging and artificial skin have in common? | 03.04.2025 |
23 | Laboratorium | Stacjonarna | In vitro w nauce i w praktyce | 10.04.2025 |
24 | Laboratorium | Stacjonarna | Sad Pełen Kwiatów | 10.04.2025 |
Lp. | Rodzaj wsparcia | Forma | Temat | Data rozpoczęcia |
---|---|---|---|---|
1 | Laboratorium | Stacjonarna | Barwniki w służbie komórek roślinnych | 15.01.2025 |
2 | Laboratorium | Stacjonarna | Fotowoltaika u roślin i co z tego wynika | 15.01.2025 |
3 | Laboratorium | Stacjonarna | Kolory natury: tajemnice barwników roślinnych | 22.01.2025 |
4 | Laboratorium | Stacjonarna | Rośliny: od chloroplastu do łańcucha pokarmowego | 22.01.2025 |
5 | Laboratorium | Stacjonarna | Zioła oraz chwasty łąk i pastwisk | 30.01.2025 |
6 | Laboratorium | Stacjonarna | Ocena ryzyka środowiskowego | 30.01.2025 |
7 | Laboratorium | Stacjonarna | Jadalne opakowania: Nowoczesne rozwiązanie dla ekologicznego świata | 05.02.2027 |
8 | Laboratorium | Stacjonarna | Tajemnice fermentacji – jak powstają kiszonki i dlaczego są zdrowe? | 05.02.2027 |
9 | Laboratorium | Stacjonarna | Co kryje się w butelce? – O substancjach dodatkowych w napojach | 07.02.2025 |
10 | Laboratorium | Stacjonarna | Jak to ugryźć? Krótki kurs oceny towaroznawczej wybranych owoców i warzyw oraz przetworów z nich otrzymywanych | 07.02.2025 |
11 | Laboratorium | Stacjonarna | Mikroorganizmy w żywności: niewidzialni sojusznicy lub wrogowie | 21.02.2025 |
12 | Laboratorium | Stacjonarna | Roślinne produkty fermentowane – poznaj korzyści dla zdrowia | 21.02.2025 |
13 | Laboratorium | Stacjonarna | Sekrety gospodarki cyrkularnej: jak zagospodarować produkty uboczne z tłoczenia konopi siewnej? | 06.03.2025 |
14 | Laboratorium | Stacjonarna | Tajniki pakowania mięsa – jak technologia chroni świeżość produktu | 06.03.2025 |
15 | Laboratorium | Stacjonarna | Warsztaty robotyki | 13.03.2025 |
16 | Laboratorium | Stacjonarna | Od huty do złomowiska – stopy żelaza i ich cykl życia | 13.03.2025 |
17 | Laboratorium | Stacjonarna | Biogaz na miarę przyszłości – zrównoważone technologie wytwarzania energii z substratów biodegradowalnych | 20.03.2025 |
18 | Laboratorium | Stacjonarna | Zalety i wady fotowoltaiki oraz magazynowania energii | 20.03.2025 |
19 | Laboratorium | Stacjonarna | Od Detektywa do Naukowca, czyli co skrywa w sobie mleko | 24.03.2025 |
20 | Laboratorium | Stacjonarna | O jaju od A do Z – mity i fakty naukowe | 24.03.2025 |
21 | Laboratorium | Stacjonarna | Food made from microorganisms – what we will eat on Mars? | 03.04.2025 |
22 | Laboratorium | Stacjonarna | What do cheese packaging and artificial skin have in common? | 03.04.2025 |
23 | Laboratorium | Stacjonarna | In vitro w nauce i w praktyce | 10.04.2025 |
24 | Laboratorium | Stacjonarna | Sad Pełen Kwiatów | 10.04.2025 |
Projekt współfinansowany z Europejskiego Funduszu Społecznego Plus w ramach Programu Fundusze Europejskie dla Rozwoju Społecznego 2021-2027, Priorytet 1 Umiejętności, Działanie 01.05 Umiejętności w szkolnictwie wyższym
Treści publikowane w serwisie są udostępniane na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa CC BY 4.0